Overleden paarden ...

 

 

 

Helaas hebben wij ook paarden die overleden zijn bij ons. Natuurlijk is dit bij een rusthuis sneller het geval als bij een gewoon pension. 

 

Niet alleen missen wij de paarden maar ook de leuke contacten die je met hun eigenaar hebt.

 

 

 

 

Sidera zullen wij erg gaan missen. Door dat ze weinig tanden meer had werd ze 6 keer per dag extra gevoerd. Hierdoor krijg je toch een andere band met het paard. Ze is 28 jaar geworden

Vintage is helaas op zeer jonge leeftijd ingeslapen. Ze had veel lichamelijke problemen en is meer lijden bespaard gebleven. Gelukkig heeft ze nog een mooie tijd gehad tussen de andere paarden.

Monaz is op 7 jarige leeftijd ingeslapen. Hij had vanaf 2 jaar atrose in zijn voorbenen. Hij was nog erg vrolijk ook al had hij veel last van zijn been. Ook Monaz is verder lijden bespaard gebleven.

Lana is door een infectie overleden. Wat was ze een aanwinst voor onze groep.

Kimo is 29 jaar geworden. Hij had slechte voorbenen waardoor hij helaas niet meer verder kon. We missen hem..

Lieve Jinthe 


Je gaf aan dat je niet meer kon. Houden van is ook los laten❤

Lieve Extram


Op 21 jarige leeftijd is Extram ingeslapen.

De kids waren zo gek op jou. Je zal gemist worden

Lieve Ginger een van onze eerste bewoners. We hebben er alles aan gedaan maar helaas mocht het niet meer bate. Ginger is 29 jaar geworden

Lieve Radjah op een avond was het tijd voor jou . Je kon niet meer. Radjah is 29 jaar geworden 

Quatro heeft nog een jaar mogen genieten bij ons.. Helaas is hij niet ouder geworden dan 27 jaar

Toen wij op een ochtend uit het raam keken wisten we het. Daar lag Omar hij was plotseling overleden. Hij is 23 jaar geworden

Lieve Jenna

 

Zo plotseling bij ons weg gegaan. We vonden haar met een gebroken voet s'morgens in de stal. Ze reed altijd met de cliënten van de zorgboerderij. Wat word je gemist.

Lieve Reagge

 

Reagge was de eerste bewoner  van ons rusthuis. Hij had een zeldzame aandoening in zijn achterbenen. Hierdoor moest hij worden ingeslapen omdat hij te veel pijn kreeg. Hij is 23 jaar geworden..

Bolly ( de bruine shet )

 

 

Bolly heeft toch een speciaal plekje in ons hart. Onze dochter mocht hem gebruiken en heeft op Bolly leren rijden.  Bol had last van zijn longen. Helaas is de hitte hem te veel geworden en vonden we hem s'morgens in de stal..

Diesel

 

 

Diesel liep al een tijdje niet lekker. Na vele onderzoeken en foto's verder had hij een zodanige hernia en ontstekingen in zijn rug waardoor het voor hem geen paard waardig bestaan zou zijn. We moesten Diesel laten gaan.