Onze bewoners

Stanley is een van onze oudste paarden. Dit is totaal niet te zien. Hij is super gezond en geniet van alles om zich heen

Shakira is de lieveling onder de paarden. Iedere ruin is verlieft op haar

Sebastiaan is samen gekomen met Shakira. Hij is een stoer paard die graag dingen uitprobeert maar super lief is

Tom is een 22 jarige Jazz. Tom is een paard die altijd pech heeft. Als er iemand over een blaadje struikelt is tom het. Het is een ontzettend lief paard

Jessey is een eigenwijze maar wel super lieve pony...

De kids van de zorgboerderij rijden lekker met haar ongeveer 2 x per week.

Ves staat bij ons omdat hij last heeft van dampigheid. Nu hij niet in een box staat heeft hij geen last meer

Lucky is een lief en rustig paardje met wat lichamelijke klachten. Verder is hij super lief in de groep

Anna is 1 van de drie haflingers. Een lieve merrie. Erg leuk dier in de groep

Rambo is een leuke ruin van 20 jaar. Hij loop mee in de lessen van de zorg en vind dit ontzettend leuk.

Thyrana ( Links) is een paard met een blessure aan haar achterbeen. Samen met haar vriendje Sem durft ze alles aan. Sem was afgekeurd voor de sport en kon eigenlijk niks meer. Nu staat hij een paar maanden bij ons en zijn eigenaar gaat over een poosje weer starten . Erg fijn om te zien dat de paarden zo opknappen van beweging , soort genoten en een goed rantsoen.

Marius is een 19 jarige draver. Hij mag lekker genieten in de groep en af en toe nog een rondje rijden

Onyx is onze eigen draver van 15 jaar oud. Omdat hij veel beweging nodig heeft is dit super voor hem..

Dit is Ikmal. Ikmal heeft PPID. Ondanks zijn ziekte gaat het nu goed met hem.

Deze lieverd heet Springsteen ook wel genaamd Spring. Spring heeft atrose en daarom niet meer geschikt voor de sport of voor een recreatief ritje.

Deze leuke Fjord heet Tommie. Tommie is een oudere fjord en de cliënten van de zorg verzorgen Tommie door lekker met hem te rijden en te borstelen.

Voor Vienna was het plekje bij ons een hele schok. Er waren namelijk koeien naast haar weiland wat ze niet echt op prijs stelde.. Vienna is een super lief paard met een goud karakter

Piotter een echte eigenwijze pony. Piotter heeft altijd in manege lessen gelopen en viert nu zijn pensioen met af en toe nog een lekker buiten ritje

Baily een lekker beest die gewoon zijn eigen gang gaat, samen met zijn vriend Piotter.

Lieve Ravel.  Ravel heeft een welverdiend pensioen gekregen ( na jaren als wedstrijd paard te hebben gereden ) van zijn baasjes 

Caranza is een super lieve ruin van 18 jaar. Na 12 jaar hard te hebben gewerkt heeft zijn baas besloten dat het zo goed is en hij lekker mag gaan genieten van zijn pensioen.

Dit is Ola. Ola is een merrie met een verleden en dat merk je. Ze kan soms best lastig zijn om mee om te gaan. Vanaf dag 1 was ze helemaal gelukkig in haar kudde.

Floor is een liever die hier lekker mag genieten van haar pensioen. Floor is blind aan 1 oog maar voor haar geen probleem.

Bram is een stoere ruin.. Bram heeft lang in de vrije natuur gelopen en dit merk je. Hij spreekt echt de taal van het paard.
Bram is een stoere ruin.. Bram heeft lang in de vrije natuur gelopen en dit merk je. Hij spreekt echt de taal van het paard.

Dit is papilot. Pappie zoals we hem noemen had erg last van zijn longen. Nu gaat hij zonder medicatie door het leven door de lekker open stal en veel buiten lucht

Black is een lieve ruin van 25 jaar. Hij is lekker rustig en geniet van zijn pensioen

Romo een echte spanjaard. Hij is samen met zijn oude maatje Pino bij ons gekomen..

Pino een heel oud opaatje die hier nog lekker mag genieten. 

Maaike en Zophy altijd samen.  Maaike de fries heeft helaas erg PPID. Gelukkig houden we het onder controle met pilletjes. We hopen dat ze nog lang samen mogen genieten. 

Monty de clown

 

Monty is een lieverd die veel beweging nodig heeft i.v.m zijn voorbeen die paar jaar geleden gebroken is geweest. De eigenaar rijd lekker met hem en het gaat top.

 

Syrius en Spanky

 

Deze 2 zijn al heel hun leven samen. Ze zijn allebei al ver in de 20 maar maken nog een ritje met hun eigenaar. 

 

 

Maarten 

 

Maarten is 1 van de zwaarste paarden bij ons. Maarten is 15 jaar oud en heeft hier voor niet zo'n fijn leven gehad. Zijn eigenaar heeft hem gered en nu mag hij hier lekker genieten van zijn pensioen.

 

 

Sjonnie de pony

 

Sjonnie een echte doerak.. Hij doet zijn naam eer aan. Het is een lieve pony die zich prima vermaakt in de groep

 

 

Gina een lieve merrie die het in het begin moeilijk vond om te wennen. Na maanden gaat het steeds beter , al is het wel een paardje om goed in de gate te houden.

Dit is Paula 


Ze geniet lekker van de ruimte en haar maatjes. Af en toe nog een ritje en ze vind alles prima

 

Leopard is al een oud mannetje van 27 jaar. Maar niks houdt hem tegen om nog lekker te rijden. Hopelijk blijf je nog jaren bij ons,,

Deze Haf heeft wel een hele leuke naam : Starbuck. 

Hij is van dezelfde eigenaar als Romo en Pino. Een lieve ruin die lekker hier mag genieten.