Bloggen over veel onderwerpen!

 

Waarom een blog? Ik krijg ontzettend veel vragen. Vragen over gezondheid , huisvesting, financieel , dierenartsen ect. Het leek mij daarom leuk om daar meer over te vertellen. Je hoort steeds meer mensen die kiezen voor het 'vrije' leven voor hun paard. Niet 22/7 in een box maar buiten met soort genoten. Nu zien wij in de praktijk dat dit voor de paarden geweldig is, maar de eigenaren moeten soms erg wennen. Wennen aan het feit dat het paard buiten staat als het regent of als het 40 graden is ze niet naar binnen gaan. Het paard wel is wondjes kan hebben. Het paard misschien niet meer zo 'mooi' is als toen hij nog schoon met een deken in de box stond. En begrijp mij niet verkeerd.  Ik ben absoluut niet tegen paarden in een box, integendeel zelfs. Ik heb mijn paarden altijd in een box gehad. Maar wat we nu zien is dat het wel degelijk goed is voor de gezondheid en welzijn van het paard. En wat zijn nu de voor- nadelen van vrijheid / box?

 

Je leest meer in de volgende blog!